Proefkeuken

keuken

De ontwikkeling van nieuwe receptuur en het testen van recepturen gebeurt veelal in onze eigen keuken. Professionele koks werken met seizoen gebonden, dagverse produkten en natuurlijk uit de streek. Bij diverse kleine producenten en telers worden de produkten gehaald en met liefde voor het culinaire worden de prachtige en smakelijke gerechten ontwikkeld. Fruit, vlees, groenten, kruiden, paddestoelen en nog veel meer proberen we steeds uit de eigen regio te halen. Elk seizoen met zijn eigen kenmerkende produkten. Neem de lente, daar mogen natuurlijk de asperges niet ontbreken en zo wordt in het najaar weer met wild gewerkt. Door overleg en uitwisseling van ideeën met de chef-koks ontstaan dan prachtige gerechten. 

 

Asperge recepten

De volgende recepten komen van verschillende koks. Het ene recept zal eenvoudiger zijn als het andere, maar ze zijn het allemaal waard om ze eens uit te proberen. Het blijft wel altijd een kwestie van smaak. Wat de een smakelijk vindt daar hoeft de ander echt niet van te genieten. We willen wel een idee geven om eens te proeven van andere combinaties en smaken.
 

Recepten vandaag

Voor nog meer recepten voor dagelijks gebruik.

Recepten vandaag

Aspergemagazine online
ISSN: 2213-4956

Aspergemagazine print
ISSN: 2213-4948

Asperge magazine onderdeel van Special-magazine